Food

15. června 2010 v 15:56 | =>Jessica<= |  Svatba
PŘEDKRM:
Zelený zahradní salát s grapefruitem
Krvavý pomeranč a oranžové avokádo
Jicama a jedlé řeřichy
Krvavý pomeranč s čichací solí
HLAVNÍ CHOD:
Křehká svíčková a masové medailónky
Cadernet sauvignon na víně
Rozdrcené brambory a křupavé cibulky
Harigotová zeleň s opraženými červenými a žlutými rajčaty

File z lososa
Máslová omáčka (z Montpelier) a čerstvé rajče
Bazalkové rizoto s křupavými ozdobnými listy bazalky
Haricotová zeleň
DEZERT:
Boca Negra
Čokoládový dort s náplní z bílé čokolády
Tmavé a světlé čokoládové hobliny a čerstvé bobule
Romanoff z bobulí - boruvkové, ostružinové, malinové a jahodové s velkým Marniérem
Velkolepý Marniérský krém
Křupavé trojúhelníkovité sušenky
SVATEBNÍ DORT

ZD for U:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama